Cezario kokteilis
Receptas kaip susimaišyti tikrą Cezario kokteilį.
- Degtinė
- Clamato gėrimas
- Laimas
- Tabasco padažas
- Vorčesterio padažas
- Maltos salierų sėklos
- Salieras, alyvuogės, marinuotos daržovės (papuošimui)
- Druska
Laimo skiltele apvesti aukštos stiklinės kraštus. Maltas salierų sėklas sumaišyti su druska ir paberti į nedidelę lėkštutę. Stiklinę apversti ir panardinti į prieskonius, kad jais apliptų stiklinės kraštai.
Į stiklinę įpilti 50g degtinės, šlakelį Tabasco padažo, du šlakelius Vorčesterio padažo ir įberti saują ledo kubelių.
Viską užpilti Clamato gėrimu (nepasiekiant prieskoniuotų kraštų), išmaišyti ir papuošti skiltele laimo, saliero šakele ir marinuotomis daržovėmis.